Látkové plienky z organickej bavlny New Baby Softy 70 x 70 cm 4 ks

Kolekcia:
Značka:
ID tovaru:
46903
EAN:
8596164092705
Váha:
0,37 kg
Farba:
Prírodná
Skladová dostupnosť:
Skladom viac ako 10 ks
Tovar bude u vás 02.04.2024
Veľkosť:

Látková plienka z organickej bavlny New Baby je nepostrádateľným pomocníkom pri starostlivosti o bábätko. Organická bavlna zaručuje správnu ventiláciu vzduchu, rýchlo absorbuje pot, je jemná k detskej pokožke, pomáha ju udržiavať v konštantnej teplote, aby sa zabránilo vzniku detského ekzému (zapareninám). Plienka neobsahuje žiadne toxické a škodlivé látky nevhodné pre jemnú detskú pokožku, napomáha zdravému vývoju bedrových kĺbov u novorodencov. Plienka je pevná a príjemná na dotyk. Štyri zašité okraje zaručujú vyššiu odolnosť plienky pri používaní a lepšie držia tvar. Môžete ju využiť ako uterák, podbradník, na maznanie s bábätkom, ako tienidlo do kočíka alebo ako podložku na odgrgnutie bábätka. Jemná nadčasová potlač výrobku dodáva plienke na jej jemnosti. Výrobok spĺňa požiadavky plynúce z vyhlášky o hygienických požiadavkách na hračky a výrobky pre deti vo veku do 3 rokov.
Charakteristika:
- balenie: 4 ks v kartóne
- rozmer plienky: 70 x 70 cm
- zloženie: je vyrobená zo 100% organickej bavlny, gramáž 150 g/m2, dvojvrstvová
- farba: prírodná - BIO bavlna nie je chemicky bielená, tkanina môže obsahovať tmavšie stopy organických prvkov, ktoré nie sú na závadu.

Údržba: prať na 60 °C, používať jemné pracie prostriedky. Nepoužívať chlór ani bielidlá. Teplota žehlenia do 200 °C. Nesmie sa čistiť chemicky. Nesušiť v bubnovej sušičke. Sušiť odkvapkávaním v zavesenej polohe.

Parametre

Názov parametru Hodnota Názov parametru Hodnota
Značka New Baby Farba Prírodná
Plienky Bavlnené plienky Vhodné pre Pre všetkých
Podľa zloženia 100% bavlna Motív Bez motívu
Použitie Na viac použití